Babysitting

Najtraženija usluga Agencije SuperMama jeste posredovanje i pronalaženje dadilje koja će svakodnevno ili povremeno provoditi vreme sa decom.

Dadilje su najčešće osobe sa iskustvom u čuvanju dece, koje borave privremeno ili stalno u porodici. One su tu da čuvaju i podučavaju dete predškolskog i nižeg školskog uzrasta, da pripremaju obroke deci i vode računa o njima dok su roditelji odsutni, razvijaju njihovu maštu, igraju se sa njima i zabavljaju ih, ponašajući se u skladu sa dogovorom koje imaju sa roditeljima i Agencijom.

 

Dadilje vode brigu o Vašem detetu, što podrazumeva i rad sa detetom na razvojnom, kreativnom i motivacionom planu.

 

Broj zadovoljnih klijenata sve više se povećava, što potvrđuje da smo ostali dosledni početnoj ideji poslovanja, odnosno obavezi da sve zahteve klijenata ispunimo, dovodeći ih u vezu sa dadiljama koje mogu da zadovolje njihove kriterijume, kao i da svakoj prijavljenoj dadilji koja zadovolji potrebe rada sa decom izađemo u susret i pronađemo porodicu u kojoj će čuvati dete, po njenim mogućnostima i želji za angažovanjem.

Princip rada agencije

Detaljne informacije o poslovanju i mogućnosti korišćenja naših usluga možete dobiti putem E-mail-a (supermamakg@gmail.com), tako što biste pre svega poslali:

  • Uzrast deteta/dece
  • Radno vreme dadilje (od koliko do koliko sati)
  • Naselje gde stanujete
  • Obaveze dadilje
  • Specifičnosti, ako ih ima

Nakon dobijenog mail-a, poslaćemo Vam Uslove poslovanja (koje Vas molimo da detaljno pročitate) i Cenovnik usluga, kao i predlog kada možemo obaviti intervju sa kandidatkinjama za posao čuvanja dece.

Intervju se održava u Agenciji (Glavna ulica, TC “Prostor”, I sprat, do kraja hodnika sa desne strane) i traje između 60 i 90 minuta.

 

Kao jedina agencija ovog tipa u Kragujevcu, težimo da postavimo standarde u oblasti posredovanja u pružanju usluga čuvanja dece.

Želimo da svi naši klijenti budu zadovoljni uslugom, kao i izborom koji su napravili. Zbog toga, selekcija potencijalnih dadilja je ozbiljna i stroga, počevši od intervjua unutar Agencije, preko psiholoških testova koje možemo za Vas organizovati u saradnji sa Balance Consulting (test inteligencije, test ličnosti i individualni razgovor sa psihologom), do treninga i obuka potencijalnih dadilja koje organizujemo unutar Agencije.

Naša obaveza je da pratimo potrebe i izađemo u susret roditeljima i deci pružajući im najkvalitetniju uslugu.