Babysitting

Najtraženija usluga Agencije SuperMama jeste posredovanje i pronalaženje dadilje koja će svakodnevno ili povremeno provoditi vreme sa decom.

Dadilje su najčešće vaspitačice i medicinske sestre koje borave privremeno ili stalno u porodici. One su tu da čuvaju i podučavaju dete predškolskog i nižeg školskog uzrasta, da pripremaju obroke deci i vode računa o njima dok su roditelji odsutni, razvijaju njihovu maštu, igraju se sa njima i zabavljaju ih, ponašajući se u skladu sa dogovorom koje imaju sa roditeljima i Agencijom.

Dadilje su različitih godina i obrazovanja:

– Medicinske sestre opšteg ili pedijatrijskog smera, sa iskustvom u svom poslu
– Vaspitačice sa iskustvom u vrtićima ili sa iskustvom u samostalnom čuvanju dece
– Diplomirani filolozi, pedagozi i psiholozi
– Dame sa dugogodišnjim iskustvom u čuvanju dece

Dadilje vode brigu o Vašem detetu, što podrazumeva i rad sa detetom na razvojnom, kreativnom i motivacionom planu.

Sve dadilje su prošle:

– Intervju unutar Agencije
– Psiho test
– Intervju sa psihologom
– Trening: “Pravila ponašanja u poslu čuvanja dece”
– Trening: “Pravila ponašanja u poslu čuvanja dece i motivacija dadilja”

Broj zadovoljnih klijenata sve više se povećava, što potvrđuje da smo ostali dosledni početnoj ideji poslovanja, odnosno obavezi da sve zahteve klijenata ispunimo, dovodeći ih u vezu sa dadiljama koje mogu da zadovolje njihove kriterijume, kao i da svakoj prijavljenoj dadilji koja zadovolji potrebe rada sa decom izađemo u susret i pronađemo porodicu u kojoj će čuvati dete, po njenim mogućnostima i želji za angažovanjem.

Informacije o poslovanju i mogućnosti korišćenja naših usluga možete dobiti u prostorijama Agencije:

– Kako bismo čuli godine Vašeg deteta
– Koje bi bile obaveze dadilje i poželjan način pristupa Vašem detetu
– Kako bismo razgovarali o cenovniku koji je formiran na osnovu dnevnica koje se razlikuju u zavisnosti od toga da li dadilja čuva dete stalno ili povremeno

Kao jedina agencija ovog tipa u Kragujevcu, težimo da postavimo standarde u oblasti posredovanja u pružanju usluga čuvanja dece.

Želimo da svi naši klijenti budu zadovoljni uslugom, kao i izborom koji su napravili. Zbog toga, selekcija potencijalnih dadilja je ozbiljna i stroga, počevši od intervjua unutar Agencije, preko psiholoških testova (test inteligencije, test ličnosti i individualni razgovor sa psihologom), do treninga i obuka potencijalnih dadilja.

Naša obaveza je da pratimo potrebe i izađemo u susret roditeljima i deci pružajući im najkvalitetniju uslugu po pristupačnoj ceni.