O SuperMami

mamaAgencija SuperMama osnovana je u maju 2011. godine kao jedina agencija koja se bavi posredovanjem u pružanju usluga čuvanja i animiranja dece.

U našoj bazi podataka nalazi se preko stotinu dadilja koje su prošle strogu selekciju, počevši od intervjua unutar Agencije, preko psiholoških testova (test inteligencije, test ličnosti i individualni razgovor sa psihologom), do treninga i obuka za neposredan rad sa decom.

Animacija dece je još jedna od usluga SuperMame na koju smo posebni ponosni. U pitanju su posebni programi kojim iskusni animatori dečije proslave i rođendane čine drugačijim, maštovitijim jednom rečju – nezaboravnim.

Radeći sa decom uočili smo potrebu da delatnost proširimo uvođenjem kreativnih i razvojnih radionica i tako je nastalo najmlađe „čedo” SuperMame – Kreativno – razvojni centar. Želja nam je bila da deci stvorimo povoljne uslove za druženje i kreativno izražavanje, kroz dramsku igru, slikanje i pisanje, a roditeljima podršku u vaspitanju i obrazovanju njihovih dečaka i devojčica.

U tom cilju oformili smo grupu iskusnih saradnika, umetnika, pedagoga, psihologa i profesora različitih predmeta koji su tu da razviju dečiji talenat i maštu, ali i pruže roditeljima adekvatan savet u vezi sa bilo kojom njihovom nedoumicom ili problemom.